Information till sponsorer

Avesta Ridklubb är en allsidig ridklubb där vi strävar efter att ge våra elever en bred utbildning inom ridsportens alla discipliner. Vårt mål är att erbjuda individer i alla åldrar en god ridutbildning på såväl grundnivå som avancerad nivå.

Ömsesidigt utbyte

Som tack för att ni är med och sponsrar Avesta Ridklubb vill även vi ge er något tillbaka. Alla sponsorer erbjuds plats på VIP-läktare vid årets alla tävlingar. Vi bjuder naturligtvis på fika. Om ni önskar har vi möjlighet att ta emot er för prova-på-ridning på anläggningen. Vi kan även ordna ponnyridning utanför ridskolan vid era företagsevent. Vi erbjuder också er attkomma under våra anordnade företagsdagar där vi erbjuder gratis prova-på-ridning.

Som sponsor hos oss

… får ni inte bara den skylt som ni bokat in er för utan också ett omnämnande av speaker vid våra aktiviteter. Om ni önskar
lägger vi givetvis in er logga och länk på vår hemsida samt exponerar ert företag i våra sociala medier.

Snabba fakta om Avesta Ridklubb

  • Vi har 8 egna hästar, både ponnys och storhästar och vi har även privatägda hästar med i vår verksamhet.
  • Vi har 75 ridande elever varje vecka.
  • Medlemmarna är i alla åldrar och både privatryttare och ridskolelever.
  • Vi har en attraktiv anläggning med två ridhus som ger möjlighet att bedriva verksamhet i större utsträckning året runt.
  • Vi har en växande tränings och tävlingssektion och planerar in en hel del under kommande höst vilket ger bra möjligheter för exponering och utbyte

Vad är våra olika sponsorförslag

Klassponsor: Möjlighet att dela ut ett eget pris i en tävlingsklass på valfri tävling, ha med loggan i propositionen, ryttarmeddelandet och på hemsidan, exponering i våra sociala medier inför tävlingen. Möjlighet att sätta uppreklamskyltarunder tävlingen.


Hindersponsor: Specialtillverkat hinder med företagets logga och färger.


Riktade ändamål: Möjlighet att bidra till specifika varor, exempelvis inköp av schabrak, ridhjälmar, säkerhetsvästar, grimmor, träns, sadlar etc.


Häst: Vi är i behov av att köpa in fler hästar till föreningen och vore det inte trevligt att kunna bidra till att det blir möjligt. Hästen kan då döpas efter företaget, exempelvis IKEAS Brunte, med företagets skylt på boxdörren.


Övrigt: Varor eller tjänster är givetvis också välkommet. Tag kontakt med klubben angående vad ni kan erbjuda. Det finns också möjlighet att skänka presentreklam som vi kan ha som priser vid tävlingar och aktiviteter.

Styrelsen för Avesta Ridklubb 2022-07-27
ark.styrelsen@outlook.com

Rulla till toppen